Junghyun Park / Jungyoon Choi | The Korean Cookbook | Buch | 978-1-83866-754-2 | sack.de

Buch, Englisch, Korean, 496 Seiten, Format (B × H): 186 mm x 275 mm, Gewicht: 1702 g

Reihe: Phaidon Press

Junghyun Park / Jungyoon Choi

The Korean Cookbook


Erscheinungsjahr 2023
ISBN: 978-1-83866-754-2
Verlag: Phaidon Verlag GmbH

Buch, Englisch, Korean, 496 Seiten, Format (B × H): 186 mm x 275 mm, Gewicht: 1702 g

Reihe: Phaidon Press

ISBN: 978-1-83866-754-2
Verlag: Phaidon Verlag GmbH


The definitive collection of 350 authentic Korean recipes for the home cook, from a star chef and culinary historian The Korean Cookbook celebrates traditional regional dishes and everyday food found in home kitchens from Seoul to Jeju Island. This stunning collection features more than 350 recipes organized into traditional Korean meals, including pantry staples, fermented foods, rice, vegetable dishes, raw food, noodles, stir-fries, grilled meats, soups, stews, hotpots, noodles, dumplings, porridges, rice cakes, and desserts. Acclaimed Atomix chef JP Park and culinary historian Jungyoon Choi share their years of research and expertise, together with their knowledge of the ingredients, culture, and traditions of Korean food in this, the first comprehensive book on Korean home cooking, expansive in breadth and approach and filled with tasty and achievable authentic recipes for the home cook.

Junghyun Park / Jungyoon Choi The Korean Cookbook jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Junghyun (JP) Park is an acclaimed chef born and raised in Seoul. With his wife, Ellia Park, he runs three restaurants in New York – Atoboy, Naro, and Atomix (2 Michelin stars, 3 stars from the New York Times). In 2022, Park received the Art of Hospitality Award from The World’s 50 Best Restaurants, as well as reaching #33 for Atomix (the highest rank of an American restaurant). Jungyoon Choi is a culinary historian, researcher, lecturer, and writer in Korea. For the past decade, she has been the executive R&D chef of the Korean Culinary Research Center at Sempio Foods. She is Academy Vice Chair of Korea & China for World’s 50 Best Restaurants and Asia’s 50 Best Restaurants.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.