Kyriazakis / Zervas | Organic Meat and Milk from Ruminants | Buch | 978-90-76998-08-4 | www.sack.de

Buch, Englisch, Band 106, 256 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm

Reihe: EAAP Scientific Series

Kyriazakis / Zervas

Organic Meat and Milk from Ruminants

Eaa
Erscheinungsjahr 2002
ISBN: 978-90-76998-08-4
Verlag: Brill

Eaa

Buch, Englisch, Band 106, 256 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm

Reihe: EAAP Scientific Series

ISBN: 978-90-76998-08-4
Verlag: Brill


Demand for organically produced animal products has dramatically increased in Europe over recent years. This book reports the outcomes of a conference on the production of Organic Meat and Milk from Ruminants, that was held in Athens in October 2001. The topics presented range from the current and future state of the markets for such products, the legislation associated with their production, the health issues that arise from it and the impact of organic agriculture on farming systems and socio-economic structures. Contributors addressing these topics include leading scientists from Europe, and this book will be of particular interest to researchers, professionals and producers who deal with the challenge of organic meat and milk production from ruminants.

Kyriazakis / Zervas Organic Meat and Milk from Ruminants jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.