Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 244 mm, Gewicht: 598 g
Fundamentals and Practical Approaches
Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 244 mm, Gewicht: 598 g
ISBN: 978-1-3986-2017-9
Verlag: Kogan Page
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Eventmanagement
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Hotel und Gastronomie
Weitere Infos & Material
- Chapter - 01: Introduction to Sustainability in Tourism, Hospitality and Events;
- Chapter - 02: Sustainability in the Global Context;
- Chapter - 03: Carbon Footprint Reduction;
- Chapter - 04: Circular Economy;
- Chapter - 05: Waste Management;
- Chapter - 06: Food Waste;
- Chapter - 07: Local Sourcing and Seasonal Menus;
- Chapter - 08: Energy Efficiency and Renewable Energy;
- Chapter - 09: Water Conservation and Responsible Water Use;
- Chapter - 10: Biodiversity and Green Spaces;
- Chapter - 11: Employee Training and Stakeholder Collaboration;
- Chapter - 12: Social Sustainability and Community Engagement;
- Chapter - 13: Measuring Impact and Reporting;
- Chapter - 14: Greenwashing;
- Chapter - 15: Conclusion




