Buch, Englisch, 346 Seiten, Format (B × H): 190 mm x 242 mm, Gewicht: 649 g
Buch, Englisch, 346 Seiten, Format (B × H): 190 mm x 242 mm, Gewicht: 649 g
ISBN: 978-0-7506-5334-3
Verlag: CRC Press
Zielgruppe
Level 2 undergraduate students of hospitality, leisure and tourism management degrees, those following the British Institute of Innkeeping's Advanced Qualifications and practioners in the industry.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Sonstige Technologien
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Einzel- und Großhandel
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftswissenschaften Literatur für Manager
Weitere Infos & Material
Licensed retail management; Staff recruitment and selection; Working with people; Team leadership and motivation; Staff retention and turnover; Employee development and training; Managing customer service; Managing food production and delivery; Finance - accounting; Finance - planning and budgeting; Labour cost management; Marketing - understanding your business; Marketing - planning promotional activity; Preparing a business plan