Mohsenin | Thermal Properties of Food and Agricultural Materials | Buch | 978-0-677-05450-6 | sack.de

Buch, Englisch, 408 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 793 g

Mohsenin

Thermal Properties of Food and Agricultural Materials


1. Auflage 1980
ISBN: 978-0-677-05450-6
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 408 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 793 g

ISBN: 978-0-677-05450-6
Verlag: CRC Press


This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of thermal properties in relation to cooling and thermal expansion.

Mohsenin Thermal Properties of Food and Agricultural Materials jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Some Basic Concepts of Heat Transfer 2. Specificheat 3. Determination of Thermal Conductivity, Thermal Diffusivity, and Unit Surface Conductance 4. Thermal Conductivity, Diffusivity, and Unit Surface Conductance of Foods and Agricultural Materials 5. Applications of Thermal Properties an Cooling and Freezing of Foods and Agricultural Materials 6. Applications of Thermal Properties to Heating and Heat Treatment of Foods and Agricultural Materials


Nuri N. Mohsein is known for his first book, Physical Properties of Plant and Animal Materials, published in 1970. He is a former professor of agricultural engineering at the Pennsylvania State University.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.