Buch, Englisch, Band 23, 324 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 5153 g
Environmental and Food Engineering
Buch, Englisch, Band 23, 324 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 5153 g
Reihe: Smart Sensors, Measurement and Instrumentation
ISBN: 978-3-319-83710-9
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Physikalische Chemie Elektrochemie, Magnetochemie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltüberwachung, Umweltanalytik, Umweltinformatik
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Biosensoren
- Technische Wissenschaften Elektronik | Nachrichtentechnik Elektronik Sensorik
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
Weitere Infos & Material
Determination of NOx and Soot Concentrations Using a Multi-Wavelength Opacimeter.- Development of the Atomic Emission Spectroscopy System Using Helium-Microwave-Induced Plasma for Fine Particles on Environmental Monitoring.- Real-Time HVAC Sensor Monitoring and Automatic Fault Detection System.- High Sensitivity Optical Structures for Relative Humidity Sensing.- Oxygen Gas Sensing Technologies Application: A Comprehensive Review.- Application of Practical Nitrate Sensor Based on Electrochemical Impedance Spectroscopy.