Pacult | American Still Life | Buch | 978-0-471-44407-7 | sack.de

Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 591 g

Pacult

American Still Life

The Jim Beam Story and the Making of the World's #1 Bourbon
1. Auflage 2003
ISBN: 978-0-471-44407-7
Verlag: Wiley

The Jim Beam Story and the Making of the World's #1 Bourbon

Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 591 g

ISBN: 978-0-471-44407-7
Verlag: Wiley


"American Still Life" erzählt die Geschichte eines Familienunternehmens mit einer 200-jährigen Tradition: Jim Beam. Dieses Unternehmen hat es verstanden, den Herausforderungen der Zeit zu begegnen und sich ständig neu anzupassen - sei es an öffentliche Regulierung, an die geschmacklichen Vorlieben seiner Kunden oder an die harte internationale Konkurrenz. Ausführlich erörtert werden auch Fragen zu Marketing und Markenbildung, Innovation, globaler Präsenz und Wettbewerb, öffentlicher Regulierung, Werbung und Akquisition. Jim Beam ist mit sagenhaften 5,1 Millionen Kisten weltweit der meist verkaufte Bourbon.

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Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Foreword vii

Preface ix

Acknowledgments xv

Part One: The Foundations

1 Jacob Beam and Surviving in a Harsh Land 3

2 David Beam and Pre-Civil War Kentucky 37

3 David M. Beam and the Debris of War 59

Part Two: The Dynasty

4 Jim Beam and the Making of a Bourbon Whiskey Brand 85

5 T. Jeremiah and Carl Beam: Jim Beam Bourbon Steps onto the World Stage 115

6 Booker Noe: Big Man, Small Batch 141

7 Other Beams: Behind Every Good Bourbon Whiskey 169

8 Finding a Crown for the Jewel 189

Appendix A Tasting Notes on Jim Beam Bourbons 209

Appendix B The Jim Beam Bourbon Timeline 221

Bibliography 229

Index 233


Cited in April 2002 in the Shuttle Sheet as “the world’s greatest wine and spirits (and everything else with an alcoholic content) critic,” F. PAUL PACULT is recognized the world over as the most accomplished and respected authority on beverage alcohol today. Pacult’s writing credits include the New York Times Magazine, Sky, Wine Enthusiast, Playboy, Whisky Magazine, Decanter, Wine & Spirits magazine, Men’s Journal, Food & Wine, Bon Appétit, Con-noisseur, Cheers, and Spirits & Cocktails Magazine. In 2001, Pacult was the recipient of the Award of Excellence from the Academy of Wine Communication.



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