Buch, Englisch, 595 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 1015 g
Reihe: De Gruyter graduate
Buch, Englisch, 595 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 1015 g
Reihe: De Gruyter graduate
ISBN: 978-3-11-110834-6
Verlag: De Gruyter
This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives.
Zielgruppe
Students, Food Chemists, Biochemists, Organic Chemists, Biotechno
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie




