Swift | Advances in Flavours and Fragrances | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 462 Seiten

Swift Advances in Flavours and Fragrances

From the Sensation To the Synthesis
1. Auflage 2007
ISBN: 978-1-84755-007-1
Verlag: Royal Society of Chemistry
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

From the Sensation To the Synthesis

E-Book, Englisch, 462 Seiten

ISBN: 978-1-84755-007-1
Verlag: Royal Society of Chemistry
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



The chemistry of flavours and fragrances is of great interest to academics and industrialists alike. Bringing together international contributors, this book presents the most recent research in this key area. Diverse topics such as structure-activity relationships; analytical techniques; natural products and essential oils; and organic and bioorganic chemistry are discussed, along with flavours and foods. Advances in Flavours and Fragrances: From the Sensation to the Synthesis will be a welcome addition to the bookshelves of all practitioners with a common interest in this fascinating area.

Swift Advances in Flavours and Fragrances jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Structure Activity Relationships;

Analytical;

Natural Products & Essential Oils;

Organic & Bioorganic Chemistry;

Flavours/Foods;

Subject Index



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.