Thorpe | The Origins of Agriculture in Europe | Buch | 978-0-415-20807-9 | www.sack.de

Buch, Englisch, 248 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 383 g

Thorpe

The Origins of Agriculture in Europe


1. Auflage 1999
ISBN: 978-0-415-20807-9
Verlag: Routledge

Buch, Englisch, 248 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 383 g

ISBN: 978-0-415-20807-9
Verlag: Routledge


The Origins of Agriculture in Europe takes a look at current ideas in the light of a considerable mass of literature and archaeological evidence; examining the transition to agriculture through the comparison of social and economic developments across Europe.
In this volume, I.J.Thorpe manages to evaluate various alternative explanations in detailed examples, whilst also succeeding in addressing the broader theoretical questions which form the nucleus of contemporary debates. This clearly written and accessible text is an extremely valuable resource for students of European prehistory.

Thorpe The Origins of Agriculture in Europe jetzt bestellen!

Zielgruppe


Postgraduate


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Preface 1 APPROACHES TO THE TRANSITION TO FARMING 2 THE SPREAD OF AGRICULTURE ACROSS EUROPE 3 THE ATLANTIC FRINGE 4 THE AGRICULTURAL TRANSITION IN SOUTHERN SCANDINAVIA 5 THE INTRODUCTION OF FARMING TO BRITAIN AND IRELAND 6 EARLY NEOLITHIC SOUTHERN SCANDINAVIA 7 EARLY NEOLITHIC BRITAIN AND IRELAND




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.