Buch, Englisch, 430 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 860 g
Buch, Englisch, 430 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 860 g
ISBN: 978-0-12-823391-7
Verlag: Elsevier Science
Zielgruppe
<p>Primary resource of researchers in Fish (Ichthyologists) and Fisheries for correct identification of species.</p> <p>Molecular biologists for identification of species before proceeding to DNA barcoding</p> <p>Conservationists for identification of conservation dependent species </p> <p>Entrepreneurs and organizations involved in ornamental fish trade</p> <p>Law and policy makers for implementation of fishery law</p>
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Fischerei
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
Weitere Infos & Material
1. Introduction 2. Methods Adopted 3. Systematic Index 4. Systematic Account 5. Miscellaneous Notes