E-Book, Englisch, 216 Seiten
White Cooking for Crowds
40th Anniversary Auflage
ISBN: 978-1-4008-4882-9
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
40th Anniversary Edition
E-Book, Englisch, 216 Seiten
ISBN: 978-1-4008-4882-9
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
No detailed description available for "Cooking for Crowds".
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Kochen, Essen, Trinken
Weitere Infos & Material
Foreword by Darra Goldstein ix
Introduction to the New Edition xvi
Introduction to the First Edition xxiii
Pots, Pans, and Utensils xxvii
Herbs and Spices xxxi
Conversion xxxiv
Acknowledgments xxxv
Soups and Starters 1
Main Dishes 43
Vegetables and Side Dishes 117
Desserts 141
List of Illustrations 171
Index 173