E-Book, Englisch, 254 Seiten
Reihe: Garland Medieval Casebooks
Adamson Regional Cuisines of Medieval Europe
Erscheinungsjahr 2013
ISBN: 978-1-135-30868-1
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
A Book of Essays
E-Book, Englisch, 254 Seiten
Reihe: Garland Medieval Casebooks
ISBN: 978-1-135-30868-1
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Expert food historians provide detailed histories of the creation and development of particular delicacies in six regions of medieval Europe-Britain, France, Italy, Sicily, Spain, and the Low Countries.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Literaturwissenschaft Literaturwissenschaft
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Mentalitäts- und Sozialgeschichte
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtswissenschaft Allgemein
- Sozialwissenschaften Ethnologie | Volkskunde Volkskunde
Weitere Infos & Material
Introduction
Chapter 1: The Classical World Melitta Weiss Adamson
2. Medieval Britain Constance B. Hieatt
Chapter 3. Medieval France
A. Northern France Terence Scully
B. Southern France Carole Lambert
Chapter 4.
A. Medieval Italy Simon Varey
B. Medival Sicily Habeeb Salloum Chapter 5. Medieval Spain Rafael Chabran
Chapter 6. Medieval Germany Melitta Weiss Adamson
The Low Countries in the Fifteenth and Sixteenth Centuries Johanna Maria van Winter
Bibliography