Adamson | Regional Cuisines of Medieval Europe | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 254 Seiten

Reihe: Garland Medieval Casebooks

Adamson Regional Cuisines of Medieval Europe

A Book of Essays
Erscheinungsjahr 2013
ISBN: 978-1-135-30868-1
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

A Book of Essays

E-Book, Englisch, 254 Seiten

Reihe: Garland Medieval Casebooks

ISBN: 978-1-135-30868-1
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Expert food historians provide detailed histories of the creation and development of particular delicacies in six regions of medieval Europe-Britain, France, Italy, Sicily, Spain, and the Low Countries.

Adamson Regional Cuisines of Medieval Europe jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Introduction
Chapter 1: The Classical World Melitta Weiss Adamson
2. Medieval Britain Constance B. Hieatt
Chapter 3. Medieval France
A. Northern France Terence Scully
B. Southern France Carole Lambert
Chapter 4.
A. Medieval Italy Simon Varey
B. Medival Sicily Habeeb Salloum Chapter 5. Medieval Spain Rafael Chabran
Chapter 6. Medieval Germany Melitta Weiss Adamson
The Low Countries in the Fifteenth and Sixteenth Centuries Johanna Maria van Winter
Bibliography


Melitta Weiss Adamson, PhD., is Associate Professor of German and Adjunct Professor of History of Medicine at the University of Western Ontario. She attended the University of Vienna and received her PhD in Germanic Languages and Literatures from the UNiversity of Toronto. Adamson is widely recognized as the leading authority on medieval cuisine and cookery.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.