Afoakwa | Cocoa Production and Processing Technology | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 374 Seiten

Afoakwa Cocoa Production and Processing Technology


1. Auflage 2014
ISBN: 978-1-4665-9824-9
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 374 Seiten

ISBN: 978-1-4665-9824-9
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This book provides an overview of technologies and approaches to modern cocoa production practices, global production, consumption trends, and principles of cocoa processing. It presents detailed information on the origin, history, and taxonomy of cocoa, as well as fairtrade and organic cocoa industries’ influence on the livelihoods and cultural practices of smallholder farmers. Chapters cover cocoa cultivation, harvesting and post-harvest treatments; genotype variations in the cocoa bean and their influence on flavor quality; post-harvest pre-treatments; fermentation techniques; drying; storage; and transportation.

Afoakwa Cocoa Production and Processing Technology jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.