Buch, Englisch, 70 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 143 g
Reihe: Chemistry of Foods
Toxicological Concerns and Safe Use
Buch, Englisch, 70 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 143 g
Reihe: Chemistry of Foods
ISBN: 978-3-030-42942-3
Verlag: Springer Nature Switzerland
Given its scope, the book will appeal not only to researchers interested in food production, food safety, risk prevention and public health, but also to professionals involved in quality control and risk assessment in the food and beverage industry.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Chemicals in the Food and Beverage Industry.- Uses of Chemicals in the Food and Beverage Industry.- The Durable Management of Chemicals in the Food Industry and Annexed Laboratories.- The Future of Chemicals in the Food Production Ambit.