Theory and Practice
Buch, Englisch, 364 Seiten, Format (B × H): 176 mm x 249 mm, Gewicht: 982 g
ISBN: 978-3-527-33653-1
Verlag: Wiley VCH Verlag GmbH
Dieses Handbuch fasst den aktuellen Wissensstand zu "grünen" Extraktionsverfahren zusammen, von neuen Verfahren bis hin zu innovativen Anwendungen in der Industrie. Damit stellt dieses Buch eine einzigartige Wissensquelle zu den rasanten Entwicklungen in diesem Fachgebiet dar.
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Weitere Infos & Material
Green Extraction: From Concepts to Research, Education and Economical Opportunities
Process Engineering and Product Design for Green Extraction
Tailormade Production of Plants for Green Extraction
Mass Transfer Enhancement for Solid-Liquid Extractions
Fundamentals of Process-Intensification Strategy for Green Extraction Operations
Panorama of Sustainable Solvents for Green Extraction Processes
Supercritical Fluid Extraction: A Solvent with Variable Geometry
Water as Green Solvent for Extraction of Natural Products
Comprehensive exploitation of residues from olive oil, wine, citrus juice and related agriculture
Selective Extraction from Food Plants and Residues by Pulsed Electric Field
Green Extraction of Artemisinin from Artemisia annua L.