Crosby | Determination of Veterinary Residues in Food | Buch | 978-1-85573-341-1 | sack.de

Buch, Englisch, 240 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 239 mm, Gewicht: 517 g

Reihe: Woodhead Publishing Food Scien

Crosby

Determination of Veterinary Residues in Food

Buch, Englisch, 240 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 239 mm, Gewicht: 517 g

Reihe: Woodhead Publishing Food Scien

ISBN: 978-1-85573-341-1
Verlag: WOODHEAD PUB


Most of the information regarding veterinary residues is scattered throughout a multitude of scientific journals aimed at specialists. Neil Crosby draws this material into a cohesive text that contains something of interest to a wide range of readers including analytical chemists, toxicologists, food chemists and manufacturers and veterinary scientists.
Crosby Determination of Veterinary Residues in Food jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Current trends in agricultural practice; Analytical methodology; Anthelmintics; Antibiotics; Coccidiostats; Growth promoters and hormones; Other contaminants; Legislation.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.