Buch, Englisch, 310 Seiten, Paperback, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 483 g
Buch, Englisch, 310 Seiten, Paperback, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 483 g
Reihe: Oxford Classic Texts in the Physical Sciences
ISBN: 978-0-19-857026-4
Verlag: OUP Oxford
is on relating the properties of ice and water to their structures. Some background material in physical chemistry has been included in order to ensure that the material is accessible to readers in fields such as biology, biochemistry, and geology, as well as to chemists and physicists.
Zielgruppe
Graduates, researchers and professionals in a broad range of subjects - chemistry, biochemistry, physical chemistry, physics, chemical engineering and geology.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemometrik, Chemoinformatik
- Geowissenschaften Geologie Geologie
- Naturwissenschaften Physik Physik Allgemein
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Physik Thermodynamik Festkörperphysik, Kondensierte Materie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Naturwissenschaften Chemie Physikalische Chemie