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    Bentley Inventing Baby Food

    Taste, Health, and the Industrialization of the American Diet Volume 51
    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28345-9
    Medium: Buch
    29,50 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley Inventing Baby Food

    Taste, Health, and the Industrialization of the American Diet
    1. Auflage 2014
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-520-95914-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    29,99 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley A Cultural History of Food in the Modern Age

    Erscheinungsjahr 2015
    Verlag: BLOOMSBURY 3PL
    ISBN: 978-1-4742-7004-5
    Medium: Buch
    35,00 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley Inventing Baby Food - Taste, Health, and the Industrialization of the American Diet

    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27737-3
    Medium: Buch
    62,50 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers / Bentley A History of Bread

    Consumers, Bakers and Public Authorities Since the 18th Century
    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-1-350-36176-8
    Medium: Buch
    34,50 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley / Stano Food for Thought

    Nourishment, Culture, Meaning
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-81114-3
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Stano / Bentley Food for Thought

    Nourishment, Culture, Meaning
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-81115-0
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
    149,79 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley / Stano Food for Thought

    Nourishment, Culture, Meaning
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-81117-4
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Albrecht / Scholliers / Bentley The Moral and Market Economies of Bread

    Regulation and Reform in Vienna, 1775-1885
    Erscheinungsjahr 2026
    Verlag: Bloomsbury Academic
    ISBN: 978-1-350-39850-4
    Medium: Buch
    42,00 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley / Parasecoli / Ray Practicing Food Studies

    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Penguin Random House South Africa
    ISBN: 978-1-4798-2810-4
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    29,99 € (inkl. MwSt.)
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    Evans / Scholliers / Bentley Feeding the People in Wartime Britain

    Erscheinungsjahr 2023
    Verlag: BLOOMSBURY ACADEMIC
    ISBN: 978-1-350-25975-1
    Medium: Buch
    45,00 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley / Parasecoli / Ray Practicing Food Studies

    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: New York University Press
    ISBN: 978-1-4798-2809-8
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
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    Evans / Scholliers / Bentley Food and Aviation in the Twentieth Century

    The Pan American Ideal
    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-1-350-27947-6
    Medium: Buch
    32,50 € (inkl. MwSt.)
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    Cinotto / Scholliers / Bentley Gastrofascism and Empire

    Food in Italian East Africa, 1935-1941
    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Bloomsbury Academic
    ISBN: 978-1-350-43683-1
    Medium: Buch
    119,50 € (inkl. MwSt.)
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    Murcott / Scholliers / Bentley The (Not So) Secret Lives of Food Packaging

    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-1-350-02210-2
    Medium: Buch
    28,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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