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Granacher Jr. / Lund Traumatic Brain Injury
Methods for Clinical and Forensic Neuropsychiatric Assessment,Third Edition3. Auflage 2015Verlag: CRC PressISBN: 978-1-4665-9480-7Medium: Buch239,00 € (inkl. MwSt.)
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Granacher, Jr. / Lund Traumatic Brain Injury
Methods for Clinical and Forensic Neuropsychiatric Assessment,Third Edition3. Auflage 2015Verlag: Taylor & FrancisISBN: 978-1-4665-9481-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)231,99 € (inkl. MwSt.)
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Karel / Lund Physical Principles of Food Preservation
Revised and Expanded2. Auflage 2003Verlag: CRC PressISBN: 978-1-135-53061-7Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)370,99 € (inkl. MwSt.)
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Karel / Lund Physical Principles of Food Preservation
Revised and Expanded2. revised and expanded Auflage 2003Verlag: CRC PressISBN: 978-0-8247-4063-4Medium: Buch409,90 € (inkl. MwSt.)
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Karel / Lund Physical Principles of Food Preservation
Revised and Expanded2. Auflage 2003Verlag: Taylor & FrancisISBN: 978-0-203-91179-2Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)370,99 € (inkl. MwSt.)
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Granacher Jr. / Lund Traumatic Brain Injury
Methods for Clinical and Forensic Neuropsychiatric Assessment,Third Edition3. Auflage 2015Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-040-08435-9Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)231,99 € (inkl. MwSt.)
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Heldman / Lund / Sabliov Handbook of Food Engineering
3. Auflage 2018Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-0-429-83157-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)344,99 € (inkl. MwSt.)
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Heldman / Lund / Sabliov Handbook of Food Engineering
3. Auflage 2018Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-0-429-83156-0Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)344,99 € (inkl. MwSt.)
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Heldman / Lund / Sabliov Handbook of Food Engineering
3. New Auflage 2019Verlag: Taylor & Francis IncISBN: 978-1-4665-6312-4Medium: Buch271,50 € (inkl. MwSt.)
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