Fay | The Corn Laws and Social England | Buch | 978-1-316-63322-9 | www.sack.de

Buch, Englisch, 236 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 390 g

Fay

The Corn Laws and Social England


Erscheinungsjahr 2016
ISBN: 978-1-316-63322-9
Verlag: Cambridge University Press

Buch, Englisch, 236 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 390 g

ISBN: 978-1-316-63322-9
Verlag: Cambridge University Press


Originally published in 1932, this book was written by the British economic historian Charles Ryle Fay (1884–1961). The text presents a discussion regarding the socio-economic history of the Corn Laws, written at a time when it had 'been decided to once again tax or restrict the nation's bread'. Detailed notes are incorporated throughout. This book will be of value to anyone with an interest in the Corn Laws and British history.

Fay The Corn Laws and Social England jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Preface; 1. The significance of the Corn Laws in English history; 2. The economics of the corn bounty, 1688–1765; 3. Policy in transition, 1765–1815; 4. Digression upon the corn trade around 1800; 5. 1815 on trial; 6. The league and repeal; 7. The effect of the Corn Laws on the price of corn, 1815–46; 8. Huskisson and imperial statesmanship; 9. The Corn Laws and social thought; Appendix. Two speeches of Robert Peel; Index.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.