Fiddes | Meat | Buch | 978-0-415-08929-6 | www.sack.de

Buch, Englisch, 272 Seiten, Format (B × H): 140 mm x 216 mm, Gewicht: 346 g

Fiddes

Meat

A Natural Symbol
1. Auflage 1992
ISBN: 978-0-415-08929-6
Verlag: Routledge

A Natural Symbol

Buch, Englisch, 272 Seiten, Format (B × H): 140 mm x 216 mm, Gewicht: 346 g

ISBN: 978-0-415-08929-6
Verlag: Routledge


This book is a broad-ranging and provocative study of the human passion for meat. It will intrigue anyone who has ever wondered why meat is important to us; why we eat some animals but not others; why vegetarianism is increasing; why we aren't cannibals; and how meat is associated with environmental destruction.

Fiddes Meat jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Part I: Background 1. Food = Meat 2. A Brief History of Meat Eating 3. A Matter of Taste 4. More than a Meal Part II: Meat is Muscle 5. Evolution and Elevation 6. The Power of Meat 7. The Barbarity of Meat Part III: Mixed Meataphors 8. The Reluctant Cannibal 9. Pets and Other Grey Animals 10. The Joy of Sex Part IV: Modern Meatologies 11. Economics 12. Health 13. Ethics 14. Ecology 15. Conclusions




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.