Fielding / Farrimond | Disinfection By-Products in Drinking Water: Current Issues | Buch | 978-1-85573-803-4 | sack.de

Buch, Englisch, 228 Seiten, Format (B × H): 162 mm x 235 mm, Gewicht: 481 g

Fielding / Farrimond

Disinfection By-Products in Drinking Water: Current Issues

Buch, Englisch, 228 Seiten, Format (B × H): 162 mm x 235 mm, Gewicht: 481 g

ISBN: 978-1-85573-803-4
Verlag: WOODHEAD PUB


This volume brings together contributors from water regulators, and water suppliers in Europe and North America to discuss the main issues associated with reaching a cost-effective balance between microbial and chemical risks. Overviews of research are presented alongside illuminating case studies of the practical approaches taken by water companies and regulators on both sides of the Atlantic.
Fielding / Farrimond Disinfection By-Products in Drinking Water: Current Issues jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


DBP formation and occurrence in treatment and distribution; Advances in analysis and monitoring; Standards and regulation; Balancing chemical and microbiological risk; Control of DBPs; Concluding remarks.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.