Friberg | The Advanced Professional Pastry Chef | Buch | 978-0-471-35926-5 | www.sack.de

Buch, Englisch, 896 Seiten, Format (B × H): 220 mm x 289 mm, Gewicht: 2381 g

Friberg

The Advanced Professional Pastry Chef


4. Auflage 2003
ISBN: 978-0-471-35926-5
Verlag: Wiley

Buch, Englisch, 896 Seiten, Format (B × H): 220 mm x 289 mm, Gewicht: 2381 g

ISBN: 978-0-471-35926-5
Verlag: Wiley


This new advanced volume, which expands Bo Friberg's classic The Professional Pastry Chef, brings up-to-date coverage of advanced baking and pastry techniques to a new generation of pastry chefs and serious home bakers. Like its "sister" volume on the basics (The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, 2002, 0-471-35925-4), this book, which covers such subjects as modernistic desserts, chocolate work, and sugar and marzipan creations, is designed to meet the needs of today's pastry kitchen. This definitive reference features clear explanations, step-by-step how-to photos, and meticulous recipes - all presented in a lively, reader-friendly style.

Friberg The Advanced Professional Pastry Chef jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Preface.

Acknowledgments.

Chapter 1. Decorated Cakes.

Chapter 2. Wedding Cakes.

Chapter 3. Individual Pastries.

Chapter 4. Plated Desserts.

Chapter 5. Frozen Desserts.

Chapter 6. Light and Low-Calorie Desserts.

Chapter 7. Charlottes, Custards, Bavarian Creams, Mousses, Soufflés.

Chapter 8. Modernist Desserts.

Chapter 9. Holiday Classics and Favorites.

Chapter 10. Chocolate Artistry.

Chapter 11. Sugarwork.

Chapter 12. Marzipan Modeling.

Chapter 13. Advanced Decorations.

Chapter 14. Basic Recipes.

Appendix: Weights, Measures, and Yields.

Index.


BO FRIBERG is a Certified Master Pastry Chef with over forty years of experience in the industry. He has received numerous awards and honors, including two gold medals on two occasions at the Culinary Arts Exhibit of the Pacific Coast. Currently, he is Executive Pastry Chef and an instructor at the San Diego Culinary Institute.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.