Gajewski / Alcoe | Emotional Health and Well-Being | Buch | 978-1-938549-22-9 | www.sack.de

Buch, Englisch, 100 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 212 g

Reihe: MyModernHealth FAQs

Gajewski / Alcoe

Emotional Health and Well-Being

Practical Mind Science
1. Auflage 2014
ISBN: 978-1-938549-22-9
Verlag: Mercury Learning and Information

Practical Mind Science

Buch, Englisch, 100 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 212 g

Reihe: MyModernHealth FAQs

ISBN: 978-1-938549-22-9
Verlag: Mercury Learning and Information


No detailed description available for "Emotional Health and Well-Being".

Gajewski / Alcoe Emotional Health and Well-Being jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1) Laying the Foundations of Emotional Health and Well-Being
2) Dealing with Stress, Anxiety, Panic, and Worry
3) Controlling Negative Thinking and Avoiding Depression
4) Reducing Anger
5) Improving Physical Health and Sleep
6) Setting Goals and Boosting Motivation
7) Enhancing Assertiveness, Self-Esteem, and Confidence
8) Changing Unhelpful Habits and Patterns
9) Toward Contentment

On the CD-ROM
Glossary
Useful References
Index

On the CD-ROM: - Audio recordings with relaxation techniques - Over 30 activities to help improve well-being - Well-being mini-booklets from the National Institutes of Health - Printable exercises and questionnaires for self-assessment and setting your goals



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.