Gikandi | Slavery and the Culture of Taste | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 392 Seiten

Gikandi Slavery and the Culture of Taste


Core Textbook
ISBN: 978-1-4008-4011-3
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, 392 Seiten

ISBN: 978-1-4008-4011-3
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



No detailed description available for "Slavery and the Culture of Taste".

Gikandi Slavery and the Culture of Taste jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Preface ix

Acknowledgments xvii

Chapter 1: Overture: Sensibility in the Age of Slavery 1

Chapter 2: Intersections: Taste, Slavery, and the Modern Self 50

Chapter 3: Unspeakable Events: Slavery and White Self-Fashioning 97

Chapter 4: Close Encounters: Taste and the Taint of Slavery 145

Chapter 5: "Popping Sorrow": Loss and the Transformation of Servitude 188

Chapter 6: The Ontology of Play: Mimicry and the Counterculture of Taste 233

Coda: Three Fragments 282

Notes 287

Bibliography 321

Index 353


Simon Gikandi is the Robert Schirmer Professor of English at Princeton University. His many books include Writing in Limbo and Maps of Englishness.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.