Buch, Englisch, 334 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 449 g
Biocompounds in Medicinal Plants
Buch, Englisch, 334 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 449 g
Reihe: Innovations in Plant Science for Better Health
ISBN: 978-1-77463-512-4
Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Komplementäre Medizin, Asiatische Medizin (TCM), Heilpraktiker
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Bergbau, Hüttenwesen
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Molekularbiologie
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Fertigungstechnik
Weitere Infos & Material
Part 1: Herbs and Their Extracts: Scope and Role Of Bioactive Compounds In Human Health 1. Potential of Herbal Extracts and Bioactive Compounds for Human Healthcare 2. Herbal Extracts and Their Bioactivities: Comparative Phytoconstituent Analysis of Selected Medicinal Plants Using GC-MS/FTIR Techniques 3. The Role of Herbal Medicines in Female Genital Infections Part 2: Functional Activities of Selected Plants 4. From Designer Food Formulation to Oxidative Stress Mitigation: Health-Boosting Constituents of Cabbage 5. Functional Properties of Milk Yam (Ipomoea digitata L.)