Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 164 mm x 244 mm, Gewicht: 484 g
Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 164 mm x 244 mm, Gewicht: 484 g
ISBN: 978-0-415-23232-6
Verlag: Taylor & Francis
This book makes all his texts on food available in English for the first time, and provides many captivating insights into the ancient understanding of food and health.
Zielgruppe
Postgraduate and Undergraduate
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Europäische Länder
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Europäische Geschichte
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Alte Geschichte & Archäologie
Weitere Infos & Material
Acknowledgements, 1. Introduction, 2. On the Humours, 3. On Black Bile, 4. On Uneven Bad Temperament, 5. On the Causes of Disease, 6. On Barley Soup, 7. On the Powers of Foods: Book 1, 8. On the Powers of Foods: Book 2, 9. On the Powers of Foods: Book 3, Glossary of plant names, Notes, Editions and translations of ancient authors, Bibliography, Index