Grapevine | Buch | 978-0-443-22174-3 | sack.de

Buch, Englisch, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1000 g

Grapevine

From Origin to the Vineyard
Erscheinungsjahr 2024
ISBN: 978-0-443-22174-3
Verlag: Elsevier Science & Technology

From Origin to the Vineyard

Buch, Englisch, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1000 g

ISBN: 978-0-443-22174-3
Verlag: Elsevier Science & Technology


Advances in Botanical Research: From Origin to the Vineyard, Volume 110 highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters on topics such as Grapevine origin and diversity, Climate change implications on the geography of viticulture, Canopy and soil management strategies insights into overcome abiotic stresses in grapevine, Grapevine defense mechanisms when challenged by pathogenic fungi and oomycetes, Management strategies for reducing pesticide use against diseases caused by fungi and oomycetes in grapevine, The Role of Plant Breeding in grapevine production, and New biotechnological tools for grapevine improvement.

Grapevine jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Preface
Paula Filomena Martins-Lopes
1. Grapevine origin and diversity
Rita Vignani and Monica Scali
2. Climate change implications on the geography of viticulture
João Andrade Santos, Hélder Fraga, Teresa Freitas, António Fernandes and André Fonseca
3. Canopy and soil management strategies insights into overcome abiotic stresses in grapevine
Lia-Tânia Dinis
4. Grapevine defense mechanisms when challenged by pathogenic fungi and oomycetes
Muriel Viaud, Marielle Adrian, Marie-France Corio-Costet, Agnès Calonned, Stéphanie Cluzet, Benoît Poinssot, Sophie Trouvelo and Sabine Wiedemann-Merdinoglu
5. Management strategies for reducing pesticide use against diseases caused by fungi and oomycetes in grapevine
David Gramaje Sr.
6. The Role of Plant Breeding in grapevine production
Mara Fernandes Moura, Geovani Luciano de Oliveira, Cinthia Souza Rodrigues and Erasmo José Paioli-Pires
7. New biotechnological tools for grapevine improvement
Anca Livia Butiuc



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.