Buch, Englisch, 246 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 606 g
Volume 1. The Consumer and Extrinsic Meat Character
Buch, Englisch, 246 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 606 g
ISBN: 978-981-1378-55-3
Verlag: Springer Nature Singapore
Written by leading authorities in the area of global red meat production systems, it is a comprehensive resource for consumer-oriented red meat producers.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizintechnik, Biomedizintechnik, Medizinische Werkstoffe
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Medizintechnik, Biomedizintechnik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbeltiere (Vertebrata)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Introduction.- Chapter 2. The Red Meat Consumer.- Chapter 3. Safety.- Chapter 4. Traceability.- Chapter 5. Intrinsic Quality Factors: Carcass Quality Grading Systems.- Chapter 6. Intrinsic Quality Factors: Aroma.- Chapter 7. Intrensic Quality Factors: Tenderness.- Chapter 8. Intrensic Quality Factors: Juiciness.- Chapter 9. Intrensic Quality Factors: Flavor.- Chapter 10. Extrinsic Quality Factors:Price.- Chapter 11. Extrensic Quality Factors: Healthfulness.- Chapter 12. Extrensic Quality Factors: Environmental Impact.- Chapter 13. Extrensic Quality Factors: Humane Animal Management.- Chapter 14. Meat By-products.- Chapter 15. Integrated Global Red Meat.