Keys to Healthy Eating Anatomical Chart | Sonstiges | 978-1-60547-106-8 | www.sack.de

Sonstiges, Englisch, Laminated Chart, Format (B × H): 508 mm x 566 mm, Gewicht: 318 g

Keys to Healthy Eating Anatomical Chart


Third
ISBN: 978-1-60547-106-8
Verlag: ANATOMICAL CHART CO

Sonstiges, Englisch, Laminated Chart, Format (B × H): 508 mm x 566 mm, Gewicht: 318 g

ISBN: 978-1-60547-106-8
Verlag: ANATOMICAL CHART CO


Keys to Healthy Eating Anatomical Chart 3E has been updated with changes from the USDA's 2010 Dietary Guidelines.
This chart contains descriptions of the 5 major food groups- what's in them, and daily recommendations
Explains and defines:

types of oils and fats
step by step guide on how to read a nutrition label
how to use the food pyramid
diagram of appropriate portion size
Also includes tips for healthy eating
Made in the USA.
Available in the following versions: - 20" x 26" heavy paper laminated with grommets at top corners ISBN 9781605471075
- 20" x 26" heavy paper ISBN 9781605471068

Keys to Healthy Eating Anatomical Chart jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.