• Neu
Mejía / Cardona Reyes / Álvarez-García | Trends in the ICTs Toward Tourism, Hospitality and Gastronomy | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 250 Seiten

Reihe: Lecture Notes in Networks and Systems

Mejía / Cardona Reyes / Álvarez-García Trends in the ICTs Toward Tourism, Hospitality and Gastronomy


Erscheinungsjahr 2025
ISBN: 978-3-031-93550-3
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 250 Seiten

Reihe: Lecture Notes in Networks and Systems

ISBN: 978-3-031-93550-3
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This book explores emerging trends in Information and Communication Technologies (ICTs) that are transforming the tourism, hospitality, and gastronomy industries. It covers topics such as mobile applications, virtual and augmented reality, intelligent systems, and digital communication strategies. Emphasis is placed on sustainable development, innovation, and the technological integration in tourism management and service delivery. With a multidisciplinary approach, this volume highlights the importance of collaboration between academia and industry, offering valuable perspectives on how ICTs can enhance competitiveness, sustainability, and user experience in these evolving sectors.

Mejía / Cardona Reyes / Álvarez-García Trends in the ICTs Toward Tourism, Hospitality and Gastronomy jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.