Miller / Rama | Cooking Basics for Dummies | Buch | 978-0-7645-7206-7 | sack.de

Buch, Englisch, 456 Seiten, Format (B × H): 188 mm x 231 mm, Gewicht: 678 g

Miller / Rama

Cooking Basics for Dummies

Buch, Englisch, 456 Seiten, Format (B × H): 188 mm x 231 mm, Gewicht: 678 g

ISBN: 978-0-7645-7206-7
Verlag: Wiley


Now everyone's favorite fun-and-friendly cooking reference is even better! Packed with easy-to-follow guidelines and over 150 tempting recipes, including 40 new ones, it's been expertly revised to cover the newest culinary trends, from low-fat, ethnic, and vegetarian dishes to popular techniques like grilling, slow cooking, and pressure cooking.
"Seriously informative with a big dash of humor."
-Wolfgang Puck
Miller / Rama Cooking Basics for Dummies jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Bryan Miller is a feature writer for the New York Times, and author of many cookbooks and restaurant guides.
Marie Rama is an independent food and media consultant.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.