Polan | Julia Child's The French Chef | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 312 Seiten

Reihe: Spin Offs

Polan Julia Child's The French Chef


1. Auflage 2011
ISBN: 978-0-8223-9347-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 312 Seiten

Reihe: Spin Offs

ISBN: 978-0-8223-9347-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Dana Polan considers what made Julia Childs TV show, The French Chef, so popular during its original broadcast and such enduring influences on American cooking, American television, and American culture since then.

Polan Julia Child's The French Chef jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Acknowledgments ix

1. The Difference She Made 1

2. Television Cookery b.c. (Before Child) 41

3. French Cuisine, American Style 78

4. The Beginnings of The French Chef 114

5. Prepping The French Chef 137

6. The Success of The French Chef 185

7. New Beginnings and the Ending to The French Chef 214

8. Kitchen Drama 231

Notes 249

References 277

Further Readings on TV Cooking Shows 285

Index 289


Dana Polan is Professor of Cinema Studies at New York University. He is the author of The Sopranos, also published by Duke University Press, and Scenes of Instruction: The Beginnings of the U.S. Study of Film.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.