Pushkar | Protein Purification | Buch | 978-1-77407-702-3 | www.sack.de

Buch, Englisch, 277 Seiten, Hardback, Format (B × H): 152 mm x 229 mm

Pushkar

Protein Purification


Erscheinungsjahr 2020
ISBN: 978-1-77407-702-3
Verlag: Delve Publishing

Buch, Englisch, 277 Seiten, Hardback, Format (B × H): 152 mm x 229 mm

ISBN: 978-1-77407-702-3
Verlag: Delve Publishing


This book describes the concepts underlying the process of protein purification. The strategies and equipment needed in the protein purification was described. Advanced techniques like Polyacrylamide Gel Electrophoresis and Mass spectroscopy were explained. Isolation of proteins through protein chromatography was illustrated. Some of the advanced platforms such as proteomics and associated areas were described in detail. The sophisticated instrumentation of HPLC in the analysis and purification of proteins was explained in detail. Different types of electrophoresis were discussed. The role of nanotechnology in the protein purification process was explained. The analysis of proteins and purification technology were emphasized in detail for a systematic study.

Pushkar Protein Purification jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.