Ruiz-Tovar | Nutrition and Bariatric Surgery | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 310 Seiten

Ruiz-Tovar Nutrition and Bariatric Surgery


1. Auflage 2020
ISBN: 978-0-12-823096-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, 310 Seiten

ISBN: 978-0-12-823096-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Nutrition and Bariatric Surgery discusses nutritional deficiencies and requirements that are often present with diverse bariatric techniques as main mechanisms for weight loss. In addition, the book presents strategies for early detection and supplementation in order to avoid the appearance of deficiency diseases. Finally, the summarizes protocols for the optimal nutritional management of patients undergoing bariatric surgery. Bariatric surgeons, gastroenterologists, endocrinologists, general practitioners, nutritionists, dietitians and nurses specialized in nutritional management will find this resource especially useful. - Discusses preoperative nutritional requirements and deficiencies surrounding bariatric surgery - Presents preoperative diets, including LCD, VLCD and commercial supplements - Contains nutritional recommendations after restrictive, mixed and malabsorptive procedures

Ruiz-Tovar Nutrition and Bariatric Surgery jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.