Siddiqui | Minimizing, Recognizing, and Managing Endoscopic Adverse Events, an Issue of Gastrointestinal Endoscopy Clinics | Buch | 978-0-323-34175-2 | www.sack.de

Buch, Englisch, Format (B × H): 153 mm x 239 mm, Gewicht: 440 g

Siddiqui

Minimizing, Recognizing, and Managing Endoscopic Adverse Events, an Issue of Gastrointestinal Endoscopy Clinics

Volume 25-1
Erscheinungsjahr 2014
ISBN: 978-0-323-34175-2
Verlag: Elsevier Health Sciences

Volume 25-1

Buch, Englisch, Format (B × H): 153 mm x 239 mm, Gewicht: 440 g

ISBN: 978-0-323-34175-2
Verlag: Elsevier Health Sciences


This issue would review a broad range of endoscopic complications throughout the entire GI tract and include complications related to almost all types of endoscopic procedures. Typically, articles and endoscopy courses only briefly mention specific types of complications related to one or two endoscopic procedures. To date, this would be the only issue whose sole focus is on endoscopic complications and their management and will prove a useful resource for the gastroenterologist. The authors will be expert endoscopists from around the country whose knowledge of this topic should be far ranging and include use of new devices.

Siddiqui Minimizing, Recognizing, and Managing Endoscopic Adverse Events, an Issue of Gastrointestinal Endoscopy Clinics jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.