Tomei | Exploring the New Era of Technology-Infused Education | Buch | 978-1-5225-1709-2 | sack.de

Buch, Englisch, Französisch, 351 Seiten, Hardback, Format (B × H): 221 mm x 286 mm, Gewicht: 1301 g

Reihe: Advances in Educational Technologies and Instructional Design

Tomei

Exploring the New Era of Technology-Infused Education


Erscheinungsjahr 2016
ISBN: 978-1-5225-1709-2
Verlag: Information Science Reference

Buch, Englisch, Französisch, 351 Seiten, Hardback, Format (B × H): 221 mm x 286 mm, Gewicht: 1301 g

Reihe: Advances in Educational Technologies and Instructional Design

ISBN: 978-1-5225-1709-2
Verlag: Information Science Reference


Recent advancements in technology have led to significant improvements and developments within learning environments. When utilized properly, these innovations can serve as a valuable resource for educators and students.

Exploring the New Era of Technology-Infused Education is a pivotal reference source for the latest scholarly research on the implementation of emerging technologies in contemporary classroom settings. Highlighting theoretical foundations, empirical case studies, and curriculum development strategies, this book is ideally designed for researchers, practitioners, educators, and academics actively involved in teaching and learning environments.

Tomei Exploring the New Era of Technology-Infused Education jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Lawrence Tomei, Robert Morris University, USA.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.