Adamson | Regional Cuisines of Medieval Europe | Buch | 978-0-415-80361-8 | sack.de

Buch, Englisch, 272 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 404 g

Reihe: Garland Medieval Casebooks

Adamson

Regional Cuisines of Medieval Europe

A Book of Essays
1. Auflage 2012
ISBN: 978-0-415-80361-8
Verlag: Routledge

A Book of Essays

Buch, Englisch, 272 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 404 g

Reihe: Garland Medieval Casebooks

ISBN: 978-0-415-80361-8
Verlag: Routledge


Expert food historians provide detailed histories of the creation and development of particular delicacies in six regions of medieval Europe-Britain, France, Italy, Sicily, Spain, and the Low Countries.

Adamson Regional Cuisines of Medieval Europe jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


IntroductionChapter 1: The Classical World Melitta Weiss Adamson 2. Medieval Britain Constance B. Hieatt Chapter 3. Medieval France A. Northern France Terence Scully B. Southern France Carole Lambert Chapter 4. A. Medieval Italy Simon Varey B. Medival Sicily Habeeb Salloum Chapter 5. Medieval Spain Rafael Chabran Chapter 6. Medieval Germany Melitta Weiss Adamson The Low Countries in the Fifteenth and Sixteenth Centuries Johanna Maria van Winter Bibliography


Melitta Weiss Adamson, PhD., is Associate Professor of German and Adjunct Professor of History of Medicine at the University of Western Ontario. She attended the University of Vienna and received her PhD in Germanic Languages and Literatures from the UNiversity of Toronto. Adamson is widely recognized as the leading authority on medieval cuisine and cookery.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.