E-Book, Englisch, 440 Seiten, eBook
Boyd Water Quality
Third Auflage 2020
ISBN: 978-3-030-23335-8
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
An Introduction
E-Book, Englisch, 440 Seiten, eBook
ISBN: 978-3-030-23335-8
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Weitere Infos & Material
Introduction.- 1.Physical Properties of Water.- 2.An Overview of Hydrology.- 3.Water Temperature.- 4.Dissolved Solids.- 5.Particulate Matter, Color, Turbidity, and Light.- 6.Dissolved Oxygen and Other Gases.- 7.Redox Potential.- 8.pH, Carbon Dioxide, and Alkalinity.- 9.Acidity.- 10.Total Hardness.- 11.Microorganisms, Macrophytes, and Water Quality.- 12.Nitrogen.- 13.Phosphorus.- 14.Eutrophication.- 15.Sulfur.- 16.Micronutrients and Other Trace Elements.- 17.Water Supply.- 18.Water Pollution.- 19.Water Quality Regulations.