Buch, Englisch, Band 9, 238 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 501 g
Cross-Disciplinary Perspectives
Buch, Englisch, Band 9, 238 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 501 g
Reihe: Anthropology of Food & Nutrition
ISBN: 978-1-78920-237-3
Verlag: Berghahn Books
Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face. Its cross-disciplinary framework of chapters with local, regional and continental perspectives provides a global outlook on sustainability issues. These case studies will appeal to those working in public sector agencies, NGOs, consultancies and other bodies focused on food security, human nutrition and environmental sustainability.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Lebensmittelsicherheit und -versorgung
- Sozialwissenschaften Ethnologie | Volkskunde Ethnologie Kultur- und Sozialethnologie: Allgemeines
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit