Deibler / Delwiche | Handbook of Flavor Characterization | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 520 Seiten

Reihe: Food Science and Technology

Deibler / Delwiche Handbook of Flavor Characterization

Sensory Analysis, Chemistry, and Physiology
Erscheinungsjahr 2003
ISBN: 978-0-203-91281-2
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Sensory Analysis, Chemistry, and Physiology

E-Book, Englisch, 520 Seiten

Reihe: Food Science and Technology

ISBN: 978-0-203-91281-2
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This multidisciplinary resource details the challenges and analytical methodologies utilized to determine the effect of chemical composition, genetics, and human physiology on aroma and flavor perception. Identifying emerging analytical methods and future research paths, the Handbook of Flavor Characterization studies the interpretation and analysis of flavor and odor with in-depth research from renowned field professionals covering burgeoning areas of interest including genomics and in vivo mass spectrometer techniques. The book examines a wide range of sample preparation methods and conditions, and offers several comparisons of chemical detector sensitivities.

Deibler / Delwiche Handbook of Flavor Characterization jetzt bestellen!

Zielgruppe


Flavor chemists and researchers, sensory scientists, perfumers, food product developers, and upper-level undergraduate and graduate students in these disciplines



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.