Medienkombination, Englisch, 704 Seiten, Format (B × H): 166 mm x 243 mm, Gewicht: 1394 g
Medienkombination, Englisch, 704 Seiten, Format (B × H): 166 mm x 243 mm, Gewicht: 1394 g
ISBN: 978-0-521-54758-1
Verlag: Cambridge University Press
The latest edition of this standard reference for Australian commercial cookery students, as well as those studying vocational courses in schools, reflects the most recent curriculum changes and significant developments in contemporary Australian cuisine. Completely revised and updated, the volume includes many new recipes and a bonus CD-ROM to help address the needs of Australian students more comprehensively.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Handwerk
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie