Dodgshun / Peters | Cookery for the Hospitality Industry with CD-ROM | Medienkombination | 978-0-521-54758-1 | sack.de

Medienkombination, Englisch, 704 Seiten, Format (B × H): 166 mm x 243 mm, Gewicht: 1394 g

Dodgshun / Peters

Cookery for the Hospitality Industry with CD-ROM


5. Revised Auflage 2004
ISBN: 978-0-521-54758-1
Verlag: Cambridge University Press

Medienkombination, Englisch, 704 Seiten, Format (B × H): 166 mm x 243 mm, Gewicht: 1394 g

ISBN: 978-0-521-54758-1
Verlag: Cambridge University Press


The latest edition of this standard reference for Australian commercial cookery students, as well as those studying vocational courses in schools, reflects the most recent curriculum changes and significant developments in contemporary Australian cuisine. Completely revised and updated, the volume includes many new recipes and a bonus CD-ROM to help address the needs of Australian students more comprehensively.

Dodgshun / Peters Cookery for the Hospitality Industry with CD-ROM jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.