Buch, Englisch, 254 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 5266 g
Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
Buch, Englisch, 254 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 5266 g
Reihe: Food Microbiology and Food Safety
ISBN: 978-3-319-24440-2
Verlag: Springer International Publishing
gnized authors, and will be of interest to agriculture safety experts, ecologists, environmental health specialists, food safety professionals, microbiologists, public health practitioners, veterinarians, wildlife biologists, and others in academia, government, industry, and students in these disciplines.
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Public Health, Gesundheitsmanagement, Gesundheitsökonomie, Gesundheitspolitik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Umweltmedizin, Arbeitsmedizin, Tropenmedizin, Sportmedizin Umweltmedizin
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Medizinische Parasitologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltschutz, Umwelterhaltung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Parasitologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Lebensmittelsicherheit und -versorgung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Naturschutzbiologie, Biodiversität
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Medizinische Mikrobiologie & Virologie
Weitere Infos & Material
Preface.- 1. Overview: Foodborne Pathogens in Wildlife Populations.- 2. Emerging Viral Zoonoses from Wildlife Associated with Animal-Based Food Systems: Risks and Opportunities.- 3. A European Perspective on the Transmission of Food-Borne Pathogens at the Wildlife-Livestock-Human Interface.- 4. Microbiological Hazards of Wild Birds and Free-Range Chickens.- 5. Molecular Tools for Monitoring and Source-Tracking Salmonella in Wildlife and the Environment.- 6. Reducing the Risk of Foodborne Transmission of Nipah Virus.- 7. A Survey Of How Growers, Shippers, And Handlers Address Food Safety Risks From Wildlife In Leafy Greens.- 8. Keeping Wildlife Out of Your Food: Mitigation and Control Strategies to Reduce the Transmission Risk of Food-Borne Pathogens.- 9. Co-management: Balancing Food Safety, the Environment and the Bottom Line.- 10. Recommendations to Regulations: Managing Wildlife and Produce Safety on the Farm.- 11. A One Health Approach to Wildlife and Food Safety.- Index.