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Milchviehhaltung

9  Treffer  für „Design“


    Hui Dairy Science and Technology Handbook

    1. Auflage 1992
    Verlag: Wiley-Blackwell
    ISBN: 978-0-471-18797-4
    Medium: Buch
    765,50 € (inkl. MwSt.)
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    Shearer / Gallo / Strappini Instant Insights: Ensuring animal welfare during transport and slaughter

    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Burleigh Dodds
    ISBN: 978-1-80146-224-2
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 0 - No protection
    48,49 € (inkl. MwSt.)
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    Shearer / Gallo / Strappini Instant Insights

    Ensuring animal welfare during transport and slaughter
    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing
    ISBN: 978-1-80146-223-5
    Medium: Buch
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    Tamime Milk Processing and Quality Management

    1. Auflage 2009
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-4051-4530-5
    Medium: Buch
    276,50 € (inkl. MwSt.)
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    Webster Understanding the Dairy Cow

    3. Auflage 2020
    Verlag: John Wiley and Sons Ltd
    ISBN: 978-1-119-55022-8
    Medium: Buch
    119,50 € (inkl. MwSt.)
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    Teh / Flint / Brooks Biofilms in the Dairy Industry

    1. Auflage 2015
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-118-87621-3
    Medium: Buch
    169,00 € (inkl. MwSt.)
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    Berry Optimising Breeding of Dairy Cows

    Leveraging Genetics for More Sustainable Production
    Erscheinungsjahr 2026
    Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing Ltd
    ISBN: 978-1-83545-314-8
    Medium: Buch
    215,50 € (inkl. MwSt.)
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    Berry Optimising breeding of dairy cows

    Leveraging genetics for more sustainable production
    Erscheinungsjahr 2026
    Verlag: Burleigh Dodds
    ISBN: 978-1-83545-315-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 0 - No protection
    229,99 € (inkl. MwSt.)
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    Winch Growing Food

    A Guide to Food Production
    2006
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-1-4020-6624-5
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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