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Ahmad Physical Aspects of Salah
Erscheinungsjahr 2020Verlag: Balboa PressISBN: 978-1-9822-2980-1Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)3,49 € (inkl. MwSt.)
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Ahmad Physical Aspects of Salah
Erscheinungsjahr 2020Verlag: Balboa PressISBN: 978-1-9822-2979-5Medium: Buch9,20 € (inkl. MwSt.)
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Ahmad / Ahamad Bioactive Phytochemicals: Drug Discovery to Product Development
1. Auflage 2020Verlag: Bentham Science PublishersISBN: 978-981-14-6448-5Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 0 - No protection63,09 € (inkl. MwSt.)
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Ahmad / Khan Medicinal Characteristic of Ficus carica: A In Vitro Approach
Erscheinungsjahr 2013Verlag: LAP LAMBERT Academic PublishingISBN: 978-3-8443-0946-1Medium: Buch49,00 € (inkl. MwSt.)
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Jain / Ahmad Nanotheranostics for Treatment and Diagnosis of Infectious Diseases
Erscheinungsjahr 2022Verlag: Elsevier ScienceISBN: 978-0-323-91201-3Medium: Buch161,50 € (inkl. MwSt.)
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Jain / Ahmad Nanotheranostics for Treatment and Diagnosis of Infectious Diseases
1. Auflage 2022Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-323-91469-7Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark155,00 € (inkl. MwSt.)
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Ahmad / Nollet Nanoemulsions in Food Technology
Development, Characterization, and Applications1. Auflage 2021Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-000-45449-9Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)83,99 € (inkl. MwSt.)
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Nollet / Ahmad Analysis of Naturally Occurring Food Toxins of Plant Origin
1. Auflage 2022Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-000-79076-4Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)84,99 € (inkl. MwSt.)
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Nollet / Ahmad Analysis of Naturally Occurring Food Toxins of Plant Origin
1. Auflage 2022Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-000-79071-9Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)85,49 € (inkl. MwSt.)
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Ahmad / Nollet Nanoemulsions in Food Technology
Development, Characterization, and Applications1. Auflage 2021Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-000-45447-5Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)83,99 € (inkl. MwSt.)
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Nollet / Ahmad Bioactive Compounds from Food
Benefits and Analysis1. Auflage 2024Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-040-08973-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)243,99 € (inkl. MwSt.)
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Nollet / Ahmad Bioactive Compounds from Food
Benefits and Analysis1. Auflage 2024Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-040-08974-3Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)243,99 € (inkl. MwSt.)
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Nollet / Ahmad / Ahamad Analysis of Food Spices
Identification and Authentication1. Auflage 2023Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-000-92835-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)85,49 € (inkl. MwSt.)
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Nollet / Ahmad / Ahamad Analysis of Food Spices
Identification and Authentication1. Auflage 2023Verlag: Taylor & Francis eBooksISBN: 978-1-000-92837-2Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)85,49 € (inkl. MwSt.)
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Nollet / Ahmad / Ahamad Analysis of Food Spices
Identification and Authentication1. Auflage 2023Verlag: CRC PressISBN: 978-1-032-24684-0Medium: Buch270,30 € (inkl. MwSt.)
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