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Carrilho Bonacho / Bonacho / de Sousa Experiencing Food: Designing Dialogues
Proceedings of the 1st International Conference on Food Design and Food Studies (EFOOD 2017), October 19-21, 2017, Lisbon, PortugalErscheinungsjahr 2018Verlag: Taylor & FrancisISBN: 978-1-351-27194-3Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)250,99 € (inkl. MwSt.)
sofort verfügbar -
Carrilho Bonacho / Bonacho / de Sousa Experiencing Food: Designing Dialogues
Proceedings of the 1st International Conference on Food Design and Food Studies (EFOOD 2017), October 19-21, 2017, Lisbon, PortugalErscheinungsjahr 2018Verlag: Taylor & FrancisISBN: 978-1-351-27195-0Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)250,99 € (inkl. MwSt.)
sofort verfügbar
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