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Pisanello / Caruso Novel Foods in the European Union
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-93619-2Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Bhagat / Parisi / Caruso Foods of Non-Animal Origin
Chemistry, Technology, Inspection Procedures1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-25647-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Bhagat / Caruso / Micali Foods of Non-Animal Origin
Chemistry, Technology, Inspection Procedures1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-25649-8Medium: eBookFormat: PDF
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Barbieri / Barone / Bhagat The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-11358-6Medium: eBookFormat: PDF
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Barbieri / Barone / Parisi The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-11357-9Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Montanari / Barone / Santangelo Thermal Treatments of Canned Foods
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-74132-1Medium: eBookFormat: PDF
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Parisi / Santangelo / Ameen Maillard Reaction in Foods
Mitigation Strategies and Positive Properties1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-22555-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Haddad / Yamani / Abu-Romman Chemical Profiles of Selected Jordanian Foods
1. Auflage 2021Verlag: SpringerISBN: 978-3-030-79819-2Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
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Steinka / Barone / Parisi The Chemistry of Frozen Vegetables
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-53932-4Medium: eBookFormat: PDF
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Pisanello / Caruso Novel Foods in the European Union
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-93620-8Medium: eBookFormat: PDF
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Baglio Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-07377-4Medium: eBookFormat: PDF
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Baglio Chemistry and Technology of Honey Production
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-65751-6Medium: eBookFormat: PDF
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Laganà / Avventuroso / Romano Chemistry and Hygiene of Food Additives
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-57042-6Medium: eBookFormat: PDF
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Micali / Fiorino / Parisi The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-42463-7Medium: eBookFormat: PDF
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Singla / Dubey / Ameen Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-76923-3Medium: eBookFormat: PDF
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Singla / Dubey / Ameen Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-76922-6Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Brunazzi / Parisi / Pereno The Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-08452-7Medium: eBookFormat: PDF
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Iommi Chemistry and Safety of South American Yerba Mate Teas
1. Auflage 2021Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-69614-6Medium: eBookFormat: PDF
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Brunazzi / Pereno / Parisi The Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-08451-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Ruan / Wang / Cheng The Maillard Reaction in Food Chemistry
Current Technology and Applications1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-04777-1Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark69,54 € (inkl. MwSt.)
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Ruan / Cheng / Wang The Maillard Reaction in Food Chemistry
Current Technology and Applications1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-04776-4Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
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Barone / Sharma Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
1. Auflage 2019Verlag: SpringerISBN: 978-3-030-14653-5Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Parisi / Barone / Sharma Chemistry and Food Safety in the EU
The Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF)1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-33393-9Medium: eBookFormat: PDF
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Parisi Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
2024Verlag: SpringerISBN: 978-3-031-67394-8Medium: Buch48,14 € (inkl. MwSt.)
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Pellerito / Dounz-Weigt / Micali Food Sharing
Chemical Evaluation of Durable Foods1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-27664-5Medium: eBookFormat: PDF
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Pellerito / Micali / Dounz-Weigt Food Sharing
Chemical Evaluation of Durable Foods1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-27663-8Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Montanari / Donati / Jezsó Risk Regulation in Non-Animal Food Imports
The European Union Approach2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-14013-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Coniglio / Laganà / Fioriglio Non-Intentionally Added Substances in PET-Bottled Mineral Water
1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-39133-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Barone / Tulumello Lathyrus sativus and Nutrition
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-59091-8Medium: eBookFormat: PDF
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Barone / Barbera / Parisi Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-50942-6Medium: eBookFormat: PDF
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Gurnari Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns
2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-16492-2Medium: eBookFormat: PDF
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Barone / Bolzoni / Caruso Food Packaging Hygiene
2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-14827-4Medium: eBookFormat: PDF
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Sharma / Micali / Rana Indian Herbal Medicines
Antioxidant and Antimicrobial Properties1. Auflage 2021Verlag: SpringerISBN: 978-3-030-80917-1Medium: Buch69,54 € (inkl. MwSt.)
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Caruso / Laganà / Lagana Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry
2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-20559-5Medium: eBookFormat: PDF
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Chaib / Barone Chemicals in the Food Industry
Toxicological Concerns and Safe Use1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-42943-0Medium: eBookFormat: PDF
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Sharma / Coniglio / Laganà Natural Inflammatory Molecules in Fruits and Vegetables
1. Auflage 2022Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-88473-4Medium: eBookFormat: PDF
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Ameen / Caruso Lactic Acid in the Food Industry
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-58146-0Medium: eBookFormat: PDF
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Alves / Furtado / Alves Macedo Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
2024Verlag: SpringerISBN: 978-3-031-67404-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Barbera / Gurnari Wastewater Treatment and Reuse in the Food Industry
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-68442-0Medium: eBookFormat: PDF
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Sharma / Parisi / Bhagat Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-14650-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Fiorino / Barone / Mason Quality Systems in the Food Industry
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-22553-7Medium: eBookFormat: PDF
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Barone / Bolzoni / Steinka Food Packaging Hygiene
2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-14826-7Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
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Haddad / Yamani / Jaradat Food Traceability in Jordan
Current Perspectives1. Auflage 2021Verlag: SpringerISBN: 978-3-030-66819-8Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Sharma / Laganà / Coniglio Natural Inflammatory Molecules in Fruits and Vegetables
1. Auflage 2022Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-88472-7Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
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Panda Soil and Water Conservation for Sustainable Food Production
1. Auflage 2022Verlag: SpringerISBN: 978-3-031-15404-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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