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Pisanello Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-03433-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Pisanello Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches
1. Auflage 2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-03434-8Medium: eBookFormat: PDF
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Laganà / Avventuroso / Romano Chemistry and Hygiene of Food Additives
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-57041-9Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Barone / Pellerito Sicilian Street Foods and Chemistry
The Palermo Case Study1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-55736-2Medium: eBookFormat: PDF
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Parisi / Luo Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-95461-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Bhagat / Parisi / Caruso Foods of Non-Animal Origin
Chemistry, Technology, Inspection Procedures1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-25647-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Barbieri / Barone / Parisi The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-11357-9Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Tulumello / Barone Lathyrus sativus and Nutrition
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-59090-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Montanari / Barone / Santangelo Thermal Treatments of Canned Foods
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-74132-1Medium: eBookFormat: PDF
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Montanari / Barone / Santangelo Thermal Treatments of Canned Foods
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-74131-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Haddad / Obeidat / Yamani Chemical Profiles of Selected Jordanian Foods
1. Auflage 2021Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-79819-2Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
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Parisi / Ameen / Montalto Maillard Reaction in Foods
Mitigation Strategies and Positive Properties1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-22556-8Medium: eBookFormat: PDF
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Steinka / Barone / Parisi The Chemistry of Frozen Vegetables
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-53932-4Medium: eBookFormat: PDF
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Pisanello / Caruso Novel Foods in the European Union
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-93620-8Medium: eBookFormat: PDF
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Baglio Chemistry and Technology of Honey Production
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-65751-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark64,19 € (inkl. MwSt.)
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Laganà / Avventuroso / Romano Chemistry and Hygiene of Food Additives
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-57042-6Medium: eBookFormat: PDF
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Micali / Parisi / Fiorino The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-42461-3Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Singla / Dubey / Ameen Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-76923-3Medium: eBookFormat: PDF
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Singla / Dubey / Ameen Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-76922-6Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Brunazzi / Pereno / Parisi The Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-08451-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Parisi Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
1. Auflage 2024Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-031-67395-5Medium: eBookFormat: PDF
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Pellerito / Dounz-Weigt / Micali Food Sharing
Chemical Evaluation of Durable Foods1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-27664-5Medium: eBookFormat: PDF
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Varghese / Begum / Parisi Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
1. Auflage 2022Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-031-06303-9Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Montanari / Donati / Jezsó Risk Regulation in Non-Animal Food Imports
The European Union Approach2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-14013-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Barone / Tulumello Lathyrus sativus and Nutrition
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-59091-8Medium: eBookFormat: PDF
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