Montero / Montero Garcia / Gómez-Guillén | Edible Films and Coatings | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 616 Seiten

Reihe: Food Preservation Technology

Montero / Montero Garcia / Gómez-Guillén Edible Films and Coatings

Fundamentals and Applications
Erscheinungsjahr 2016
ISBN: 978-1-4822-1832-9
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Fundamentals and Applications

E-Book, Englisch, 616 Seiten

Reihe: Food Preservation Technology

ISBN: 978-1-4822-1832-9
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



The search for strategies to preserve foods with minimal changes during processing is always of great interest. Traditionally, edible films and coatings have been used as a partial barrier to moisture, oxygen, and carbon dioxide through selective permeability to gases, as well as improving mechanical handling properties. This book covers the newest generation of edible films and coatings that are being especially designed to allow the incorporation and/or controlled release of specific additives by means of nanoencapsulation, layer-by-layer assembly, and other promising technologies.

Montero / Montero Garcia / Gómez-Guillén Edible Films and Coatings jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.