Moore / Botha | Sugarcane | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 716 Seiten, E-Book

Reihe: World Agriculture Series

Moore / Botha Sugarcane

Physiology, Biochemistry and Functional Biology
1. Auflage 2013
ISBN: 978-1-118-77119-8
Verlag: John Wiley & Sons
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Physiology, Biochemistry and Functional Biology

E-Book, Englisch, 716 Seiten, E-Book

Reihe: World Agriculture Series

ISBN: 978-1-118-77119-8
Verlag: John Wiley & Sons
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Physiology of Sugarcane looks at the development of asuite of well-established and developing biofuels derived fromsugarcane and cane-based co-products, such as bagasse. Chaptersprovide broad-ranging coverage of sugarcane biology,biotechnological advances, and breakthroughs in production andprocessing techniques. This single volume resource brings togetheressential information to researchers and industry personnelinterested in utilizing and developing new fuels andbioproducts derived from cane crops.

Moore / Botha Sugarcane jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Paul H. Moore is head of the Cellular and MolecularBiology Research Unit of the Hawaii Agriculture Research Center in Kunia,, Hawai'i and former Research Leader of theUSDA/ARS Sugarcane Research Unit.
Frederik C.Botha is Executive Research Manager of SugarResearch Australia in Queensland, and former Director of the SouthAfrican Sugarcane Research Institute.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.